14. 10. 2016 - 10:56
Ponikao na Zvezdinom Severu, odgojio ga Partizanov Jug: Ko je...
907
Shares
 Ponikao na Zvezdinom Severu, odgojio ga Partizanov Jug: Ko je zaista bio Sale Mutavi?

CRNOGORCI OTKRIVAJU ZAŠTO JE UBIJEN

Ponikao na Zvezdinom Severu, odgojio ga Partizanov Jug: Ko je zaista bio Sale Mutavi?

14. 10. 2016 - 10:56
0
Shares

Stanković bio za volanom svog "audija 6" kada su ga pogodili hici. Glava mu je samo klonula i bio je mrtav na mestu. Počela prva hapšenja osumnjičenih

 Jedan od glavnih vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković (30), poznatiji kao Sale Mutavi, ubijen je u četvrtak uveče u žestokoj pucnjavi oko 21 sat na raskrsnici Bačvanske i Ulice gospodara Vučića u blizni Centralnog zatvora (CZ) u Beogradu. U vatrenom okršaju teško je ranjen i Milorad Đurić, bivši radnik CZ-a, navodno njegov telohranitelj, a hici su pogodili još jednu osobu čiji identitet nije poznat.

Napad na Stankovića izvršen je iz kola u pokretu. On je bio za volanom svog "audija 6" kada su ga pogodili hici. Glava mu je samo klonula i bio je mrtav na mestu.

Đurić, koji je nedavno dao otkaz na mesto zatvorskog stražara i napustio Ministarstvo pravde, i zasada nepoznati muškarac pogođeni su na trotoaru pored Stankovićevog "audija".1

Napadači su koristili tamni BMW, koji su posle napada zapalili nedaleko odatle.

Ranjeni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar na reanimaciju.
 
Pripadnici MUP Srbije i beogradske policije obreli su se odmah na licu mesta. Blokiran je ceo kraj, a dat je i signal za akciju "Vihor", što je podrazumevalo i policijsku strogu kontrolu izlaska iz grada. Vrlo brzo, još dok je trajao uviđaj, policija je krenula u racije i prva privođenja onih za koje se sumnjalo da mogu da imaju informacije o ovom zločinu ili postoje indicije da su uključeni na bilo koji način u ubistvo.

2

Za to vreme policija je započela uviđaj na licu mesta, koji je trajao nekoliko sati. Okupio se veliki broj građana, kao i navijača. U neverici su bili i kupci iz supermarketa pored čijeg parkinga se dogodilo ubistvo. Prema rečima žene, koja je nekoliko trenutaka pre pucnjave ušla sa ćerkom u auto na pomenutom parkingu, iznenada je začula kako je neko osuo paljbu.

Učitaj još novosti