24. 10. 2016 - 14:20
Ovo je dokaz: Ronaldo nije tražio da se gol poništi!
907
Shares
Ovo je dokaz: Ronaldo nije tražio da se gol poništi!

MADRIDSKI MEDIJI TVRDE

Ovo je dokaz: Ronaldo nije tražio da se gol poništi!

24. 10. 2016 - 14:20
0
Shares

U posljednjoj utakmici 9. kola španske Primere Real Madrid je dosta teže od očekivanog savladao Athletic Bilbao na "Santiago Bernabeu".

Baskijci su odolijevali sve do 83. minute, kada je za konačnih 2:1 pogodio rezervista Alvaro Morata.

Ipak, nakon tog pogotka dogodilo se neštvo veoma čudno, a nakon čega je konstruisana i priča o nevjerovatnoj ljubomori Cristijana Ronalda.

Šta se dešava s Portugalcem: Messi i Suarez su trenutno potpuno druga dimenzija za Ronalda

Naime, u trenutku kada je bivši napadač Juventusa poslao loptu u mrežu Portugalac je visoko podigao ruku, refleksno se okrenuvši prema pomoćnom sudiji.

Zaista je to reakcija kakvu često imaju igrači koji traže ofsajd. Da je ovaj njegov potez veoma čudan govori nam i činjenica da su se madridski listovi AS i Marca pitali "Šta je Cristiano tražio u ovoj situaciji?".

Pojasnili su da su uvjereni da je to zapravo bila instiktivna reakcija slavlja u stilu "Gol je! Nema ofsajda".

Time su pobili natpise katalonskih medija, koji su tvrdili da zbog ljubomore od pomoćnika traži da Morati svira se ofsajd i gol poništi.

Ipak, osmijeh upućen nešto kasnije igraču spasio je stvari...To je kasnije i potvrđeno!

Dakle, fanovi Cristiana Ronalda odmah su počeli proučavati njegove reakcije nakon što Real postigne pogodak. Tako su otkrili da je dvije identične reakcije imao protiv Osasune i Atletico Madrida (finale Lige prvaka). Ronaldo navodno diže ruku u situaciji kada pada pogodak u sumnjivoj situaciji, a okreće se prema linijskom sudiji kako bi dobio potvrdu da je zastavica ostala dolje i da je nema ništa sporno.

1

2

Učitaj još novosti