25. 10. 2016 - 17:07
Povratak heroja: Subotić se oporavio, igraće bez dijela rebra!
907
Shares
Povratak heroja: Subotić se oporavio, igraće bez dijela rebra!

NA TERENU POSLIJE DUGE PAUZE

Povratak heroja: Subotić se oporavio, igraće bez dijela rebra!

25. 10. 2016 - 17:07
0
Shares

Fudbaler Borussije iz Dortmunda Neven Subotić potpuno se oporavio poslije operacije rebara i spreman je da se stavi na raspolaganje treneru Thomasu Tuchelu za utakmice.

Subotića su prošle sezone pratili brojni pehovi, prvo je morao na pauzu zbog tromboze ruke, a potom nije bio na terenu od aprila nakon što mu je odrastenjen dio rebara.

"Do kraja oktobra trebalo bi bude u timu. Svako ko ga poznajte zna da Neven nije zadovoljan sve dok ne dostigne maksimum i daće sve od sebe da se što prije vrati u najbolje stanje. Ako ga pitate kada će se vratiti na teren, odgovoriće vam što je prije moguće", rekao je Subotićev menadžer.

On nije odbacio Subotićev prelazak u Premier ligu u januaru, nakon što mu je ljetos praktično završen transfer u Middlesbrough propao jer nije prošao medicinske preglede.

"Neven želi da igra i da bude bitan igrač Dortmunda, ali zašto se ne bi oprobao u Premier ligi? Nikada nije krio da jako cijeni engleski fudbal, da igra tri puta sedmično i da se stalno bori. Ljetos je sve bilo dogovoreno sa Middlesbroughom, ali je propalo iz medicinskih razloga", zaključio je.

Subotić je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih štopera svijeta, činio fantastičan tandem s Mattsom Hummelsom pod vosstvom Jurgena Kloppa, ali su ga povrede sputale da iskaže puni potencijal.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 36 utakmica i dao dva gola, ali je odlučio da se povuče iz nacionalnog tima prije tri godine.

(Sport.ba/Tanjug)

Učitaj još novosti