26. 10. 2016 - 22:54
Real utrpao čak sedam komada, opet briljirao Marco Asensio
907
Shares
Real utrpao čak sedam komada, opet briljirao Marco Asensio

KUP KRALJA

Real utrpao čak sedam komada, opet briljirao Marco Asensio

26. 10. 2016 - 22:54
0
Shares

Real Madrid pobijedio (7:1) je bez ikakvih problema u prvoj utakmici šesnaestine finala španjolskog Kupa kralja skromnu Leonesu. Bila je to od samog početka jednosmjerna ulica, igrači Zinedinea Zidana ozbiljno su shvatili ovaj susret, pa pošteno napunili mrežu nedoraslog suparnika.

Po dva pogotka zabijali su Morata i Asensio, po jednoga Nacho i Diaz, a jednoga si je u svoju mrežu zakucao nesretni stoper domaćina Zuiverloon. Zinedine Zidane danas nije koristio usluge Ronalda, Balea, Benzeme, Ramosa, pa niti povrijeđenog Modrića, ali Madriđani nisu imali nikakvih problema, Leonesa je tek u završnici preko Benje stigla do počasnog pogotka.....

Marco Asensio postao je prvi igrač Real Madrida koji je ove sezone zabio u svim natjecanjima. A zanimljivo, mrežu suparnika pogađao je već u prvoj utakmici svakog takmičenja. Asensio je tako zabijao Sevilli (europski Superkup), Real Sociedadu (prvenstvo), Legiji (Liga prvaka), pa sada i Leonesi (Kup kralja).

Također, s pet je postignutih pogodaka uz Moratu i najbolji strijelac Reala ove sezone. Mateo Kovačić na travnjaku je bio od 69. minute.

Revanš je na rasporedu 30. novembra na "Santiago Bernabeuu", ali bit će to za kraljevski klub tek još jedan lakši trening...

Učitaj još novosti