02. 02. 2017 - 00:20
Rogatica ima svog junaka: Zabio gol Realu iz Madrida
907
Shares
Rogatica ima svog junaka: Zabio gol Realu iz Madrida

TRAŽI OPROST OD NAVIJAČA

Rogatica ima svog junaka: Zabio gol Realu iz Madrida

02. 02. 2017 - 00:20
0
Shares

Miroslav Radović (32), fudbaler koji je rođen u Rogatici, u samo dvije nedjelje je dva puta zatresao mrežu aktuelnog evropskog šampiona Real Madrida.  

Vezista Legije je sinoć pružio odličnu partiju u remiju protiv Reala i pokrenuo je preokret poslije 0:2, a sada kada je ponovo jedan od miljenika navijača vjeruje da se donekle izvinio za transfer u kineski Hebei prije dvije godine.  

"Nadam se da će mi navijači bar malo oprostiti zbog odlaska iz Legije kada situacija nije bila baš najbolja. Žao mi je što nisu prisustvovali utakmici protiv Reala, bio bi to pravi spektakl. Nadam se da se neće više ponoviti da igramo pred praznim tribinama", izjavio je Radović za poljske medije i dodao: 

"Dobio sam mnogo poruka, baš značajnih za mene. Bivši trener Reala i Barcelone Antić mi je čestitao na odličnom rezultatu, golu i svemu protiv Madriđana", otkrio je Radović kojeg je upravo u Kini trenirao bivši selektor Srbije.  

Radović se u svoju Legiju vratio ljetos i nastavio je tamo gdje je stao kada je u godinama bio jedan od najboljih igrača u Poljskoj. Tokom karijere je još igrao za Hebei, Olimpiju, Mačvu, Partizan i Mladost iz Rogatice. 

Učitaj još novosti