12. 12. 2016 - 12:32
Odlazi li Rakitić s 'Nou Campa'? Hrvatska zvijezda preko noći...
907
Shares
Odlazi li Rakitić s 'Nou Campa'? Hrvatska zvijezda preko noći postala

ŠPANSKI MEDIJI TVRDE

Odlazi li Rakitić s 'Nou Campa'? Hrvatska zvijezda preko noći postala "ružno pače"

12. 12. 2016 - 12:32
0
Shares

Barcelona je u 15. kolu Primere na neugodnom gostovanju u Pamploni savladala Osasunu 3:0, a igrači su se sami nakon utakmice dogovorili da sa svojim ljepšim polovicama provedu ugodnu zajedničku večeru. Iako rezultati nisu najbolji čini se kako je atmosfera u timu itekako na nivou. 

Svi zajedno stigli su na jedno od 'najtrendy' mjesta u Barceloni, klub Gatsby gdje su osim u hrani uživali i u živoj glazbi i ugodnoj atmosferi. Prisutni su bili skoro svi najpoznatiji igrači kao što su Messi, Neymar, Pique... Za animiranje društva najčešće je bio zadužen uvijek dobro raspoloženi Umtiti, a ništa manje zabavan bio je i Pique, koji je u jednom trenutku proveo tihi i ozbiljan razgovor s Messijem i Neymarom. 

Međutim, zanimljivo je kako među njima nije bilo Busquetsa, Luisa Suareza, Arde Turana, ali i Ivana Rakitića koji je spomenutu utakmicu odgledao s klupe i nije ulazio. Hrvatski reprezentativac još nije produžio ugovor s Barcelonom, a još od ljeta traju nagađanja kako bi mogao napustiti Barcu i prihvatiti jednu od bogatih ponuda koje su stizale iz Engleske.

Španski mediji pišu kako Enrique forsira 23-godišnjeg Andrea Gomesa, kojeg je Barca platila čak 35 miliona eura (plus bonusi) i kako je Rakitić na dobrom putu da izgubi mjesto u momčadi.

"Marca" je otišla korak dalje i danas izbacila tekst pod naslovom ''Rakitić, ružno pače''. U tekstu piše kako Rakitić nekoliko posljednjih dvoboja nije završio, kako je bio jedan od lošijih u momčadi, a zadnji susret u Pamploni nije ni igrao. Novinar "Marce" zaključuje kako je jasno da Rakitić sve više gubi povjerenje Luisa Enriquea te da ne bi bilo nemoguće da već u januaru napusti Kataloniju. A upravo to željno očekuju engleski velikani...

Učitaj još novosti