10. 01. 2017 - 10:38
Eva nije prepoznala Danija Alvesa, Brazilac poručio: Barca je...
907
Shares
Eva nije prepoznala Danija Alvesa, Brazilac poručio: Barca je trebala doći, osjećao sam se loše

FIFINA CEREMONIJA

Eva nije prepoznala Danija Alvesa, Brazilac poručio: Barca je trebala doći, osjećao sam se loše

10. 01. 2017 - 10:38
0
Shares

Voditeljica Fifine ceremonije Eva Longoria je zaista blistala u ponedjeljak u Zürichu, ali se lijepoj glumici omaknula jedna poprilično bizarna greška.

Naime, nakon što je proglasila dio igrača koji čine idealnu momčad 2016. godine, voditeljica je morala dati mikrofon Daniju Alvesu. Kada je došlo vrijeme za to, glumica je pogledala u igrače i izgledalo je kao da nema pojma ko od njih je Brazilac.

"Gdje je Dani?", rekla je Longoria. Uz pomoć pogleda ostalih igrača i svog voditeljskog partnera, uspjela ga je detektirati i predala mu je riječ.

A nakon gala večeri, Dani Alves je poručio da je Cristiano Ronaldo zasluženo dobio nagradu, ali i da su igrači Barcelone trebali doći.

"Ronaldova je nagrada zaslužena. Moji bi glasovi išli nekome drugome, ali ovo je pošten izbor", rekao je Dani Alves pa dodao:

"Igrači Barcelone su trebali doći. To je moje mišljenje. I više nego spremni doći ovdje, a onda u srijedu igrati utakmicu. Naravno, mora se poštovati njihova odluka, ali mislim da su morali biti ovdje. Vidio sam puno igrača Real Madrida i osjećao sam se loše, jako loše."

Učitaj još novosti