12. 01. 2017 - 15:27
Rakitiću 'pukao film': Evo kome se povjerio da napušta Barcu i...
907
Shares
Rakitiću 'pukao film': Evo kome se povjerio da napušta Barcu i ko ga zove

THE SUN

Rakitiću 'pukao film': Evo kome se povjerio da napušta Barcu i ko ga zove

12. 01. 2017 - 15:27
0
Shares

Uskovitlala se prašina oko Ivana Rakitića. Bolje rečeno nastala je prava oluja. Britanski tabloid "Sun" došao je do navodne Rakitićeve kontroverzne prepiske na Whatsappu s igračima Juventusa; bivšim saigračem iz Barcelone Danijom Alvesom i suigračima iz hrvatske reprezentacije Marijom Mandžukićem i Marko Pjacom.

Povod je Rakitićev trenutačni status u Barceloni i neslaganje s trenerom Luisom Enriqueom, koji ga u posljednje vrijeme „drži na ledu“, odnosno podalje od prve momčadi. Simptomatično je da se cijela priča poklapa s Rakitićevim pregovorima s Barcelonom oko produženja ugovora.

Iako su katalonski mediji najavljivali da će hrvatski veznjak biti u prvoj postavi Barcelone u sinoćnjoj uzvratnoj utakmici Kupa kralja s Athleticom, Enrique je iznenađujuće ostavio Rakitića na klupi i uveo ga u igru tek u 80. minuti. Budući da već sedmicama kolaju glasine o Rakitićevu sukobu s Enriqueom i čelnicima kluba, time su samo rasplamsane spekulacije oko njegova možebitnog odlaska iz Barclone.

Rakitić je u navodnoj prepisci istakao kako je veliki fan Juventusa, a prijatelji iz torinskog kluba poslali su mu „selfieje“, fotografije grada i videa u kojima slave pobjede „stare dame“.

„Rakitić se požalio na situaciju koju prolazi u Barceloni, istakao je da je njegov odnos s Enriqueom trajno narušen i da želi promijeniti sredinu“, siže je navodne Rakitićeve prepiske s igračima iz Juventusa do koje je došao britanski tabloid.

Iz svega se može zaključiti kako je Rakitić na izlaznim vratima Barcelone i da možda namjerava prijeći u Juventus, ili ga prijatelji iz Juventusa samo vabe da prijeđe u njihove redove. Posljednjih dana i tjedana spekuliralo se kako je Rakitić na meti Manchester City i Pepa Guardiole, no nakon ove priče, u prvim plan iskače slavni torinski klub, piše Gol.hr. Teško je reći što je tačno i istinito, ali jedno je prilično sigurno: Barcelona više ne može sakrivati da postoji „slučaj Rakitić“.

Učitaj još novosti