19. 03. 2017 - 23:09
Zvanično: Boris Pavić novi trener NK Čelik
907
Shares
Zvanično: Boris Pavić novi trener NK Čelik

Zvanično: Boris Pavić novi trener NK Čelik

19. 03. 2017 - 23:09
0
Shares

Nogometaši Čelika jučer su ponovo razočarali oko 4.000 svojih navijača, koji su ponovo napravili sjajnu atmosferu na Bilinom polju. 

Bod iz Zenice jučer je odnijela Mladosti iz Doboja kod Kaknja, tako da se Metalleghe iznenađujućom pobjedom u Mostaru protiv Zrinjskog sada odmakao Čeliku na velikih osam bodova prednosti. 

Zeničani su sedam utakmica bez pobjede, a posljednji trijumf su zabilježili još 6.novembra 2016. godine kada su u Zenici pobijedili Olimpic 3:0. Od tog trenutka ekipa je nanizala tri poraza uz četiri remija u proljetnom dijelu. Kap koja je prelila čašu bila je svakako jučerašnja utakmica protiv gostiju iz Kaknja, koji su u Zenicu došli bez trojice ponajboljih igrača. Odgovornost za loše rezultate jučer na press konferenciji nakon utakmice na sebe je preuzeo trener Nedim Jusufbegović, koji je izgubio podršku rukovodstva kluba, tako da od danas zvanično i nije više trener NK Čelik. Sa Jusufbegovićem se postigao sporazumni raskid ugovora,a vrijedi istaći da je ovaj stručnjak na klupi Zeničana sjedio u osam utakmica, a ostvario je skor od jedne pobjede, četiri remija i tri poraza.

Učitaj još novosti