05. 04. 2017 - 12:31
REPREZENTATIVAC HRVATSKE NAJNOVIJIM POTEZOM RABJESNIO...
907
Shares
REPREZENTATIVAC HRVATSKE NAJNOVIJIM POTEZOM RABJESNIO NAVIJAČE: Traže njegov odlazak! (VIDEO)

"SLUČAJNO" OTKRIO IME NOVOG KLUBA

REPREZENTATIVAC HRVATSKE NAJNOVIJIM POTEZOM RABJESNIO NAVIJAČE: Traže njegov odlazak! (VIDEO)

Jutarnji.hr
05. 04. 2017 - 12:31
0
Shares

Potez Marcela Brozovića dolio je ulja na vatru u cijeloj priči oko njegovog navodnog transfera u Manchester United.

Naime, Brozović je počeo putem Instagrama pratiti stranicu Manchester Uniteda i mnogi su taj njegov potez protumačili kao jasan znak da će karijeru uistinu i nastaviti u Engleskoj.

Taj potez dolazi netom nakon domaćeg Interovog poraza od Sampdorije (1:2), nakon čega je označen tragičarem zbog neobjašnjivog igranja rukom i skrivljenog kaznenog udarca u 84. minuti iz kojeg je kasnije klub iz Genove zabio pobjednički gol. Navijači su ga nakon tog poteza uzeli na zub i mnogi su putem društvenih mreža tražili njegov odlazak.

Od ranije je poznato da je Manchester United pokazao interes za transferom 24-godišnjeg hrvatskog veznjaka, a menadžer 'crvenih vragova' Jose Mourinho nedavno je doputovao u Zagreb gledati utakmicu između Hrvatske i Ukrajine, što su mnogi mediji protumačili na način da je došao uživo na djelu gledati Brozovića.

Još od ranije su interes za Brozovićem pokazali i drugi engleski velikani poput Chelseaja i Arsenala. Transfermark.de igračevu vrijednost procjenjuje na 22 miliona eura.

 

Učitaj još novosti