07. 04. 2017 - 10:27
Čelik protiv Metalleghea u najjačem sastavu!
907
Shares
 Čelik protiv Metalleghea u najjačem sastavu!

Čelik protiv Metalleghea u najjačem sastavu!

07. 04. 2017 - 10:27
0
Shares

Nogometaši Čelika u nedjelju će u okviru 3. kola Lige za opstanak gostovati u Banja Luci kod ekipe Metalleghea, koja je direktni konkurent crno-crvenima u borbi za opstanak.  


Ekipa s Bilinog polja je nakon šest mjeseci posta u srijedu protiv Viteza ostvarila pobjedu s kojom je sigurno naraslo samopouzdanje kod igrača. To se svakako vidi i na treninzima, a rukovodstvo kluba uradilo je pravi potez imenujući Borisa Pavića za šefa stručnog štaba.  

Stručni štab Zeničana pred naredni duel je na slatkim mukama jer će u možda presudnoj utakmici u sezoni moći računati na sve raspoložive snage. Čelik će protiv Metalleghea nastupiti u najjačem sastavu, što još više podgrijava optimizam pred teško gostovanje. 

Osim toga Čelik će u Banja Luci imati podršku svojih navijača, koji će sigurno kao i na svakoj utakmici u ovoj polusezoni svih 90. minuta biti 12 igrač ekipe. Ako bi Čelik pobijedio u Banja Luci, onda bi imao velike šanse za opstanak, toga su svjesni i na Bilinom polju, tako da će ekspedicija put Banja Luke krenuti sutra, a biće u karantinu u hotelu "Bosna" u Banja Luci.

Učitaj još novosti