11. 04. 2017 - 20:53
Mali, razvali ga! Murray protiv Federera uz sakupljača loptica
907
Shares
Mali, razvali ga! Murray protiv Federera uz sakupljača loptica

VIDEO

Mali, razvali ga! Murray protiv Federera uz sakupljača loptica

11. 04. 2017 - 20:53
0
Shares

Nije dječak potpuni teniski antitalent, ali valjda se prepao kad je vidio tko je s druge strane mreže, te je na meč-loptu napravio - dvostruku servis-grešku. Nasmiješeni Roger dao mu je još jednu priliku.

Andy Murray napravio je lijepu gestu nakon što se već doveo na rub poraza protiv Rogera Federera u humanitarnom meču za djecu u Africi. Roger je pobijedio sa 6-3 i 7-6. Osim lijepe priče i pozadinske slike meča, utakmicu je obilježio sakupljač loptica. Na Federerove pobjede već smo navikli, ali na to da neki klinac servira protiv Švicarca, nismo baš. 

Federer je prvi set pobijedio 5-3, a u tie-breaku drugog vodio 6-5. Murray se tada već pomirio da Federer odnosi još jednu pobjedu pa je odlučio zabaviti publiku, ali i razveseliti mladog tenisača.  


Pozvao je sakupljača loptica i dao mu reket da završi meč. Dječak je, naravno, prihvatio izazov. Tko odbija servira protiv Rogera? Murray i mali su zamijenili uloge.  Nije dječak potpuni teniski antitalent, ali valjda se prepao kad je vidio tko je s druge strane mreže, te je na meč-loptu napravio - dvostruku servis-grešku. Nasmiješeni Roger dao mu je još jednu priliku, ali dječak je odbio. Na kraju krajeva, Murray bi trebao imati zadnju riječ u porazu kojeg je zaslužio.

 POGLEDAJTE VIDEO 

 

Učitaj još novosti