15. 04. 2017 - 12:08
"Nisam jedini koji je pušio cigarete u svlačionici Italije"
907
Shares

"Nisam jedini koji je pušio cigarete u svlačionici Italije"

15. 04. 2017 - 12:08
0
Shares

Argentinac s italijanskim pasošem s dosta uspjeha nosio je dresove Rome, Intera i Juventusa, a nakon toga okušao se u engleskom Premiershipu gdje je nastupao za Southampton. Nakon epizode u Engleskoj vratio se u Italiju gdje se nije dugo zadržao, te je odlučio karijeru nastaviti u Boci Juniors. 

Međutim, Osvaldo je prošle godine iznenadio sve kada je saopštio da ide u penziju iako je nekoliko dana prije toga proslavio svoj 30. rođendan. Osvaldo se odlučio da gradi svoju muzičku karijeru, a u medijima se oglašava jako rijetko. Ostat će poznat po tome što je bio strastveni pušač cigareta, ali čini se da nije bio jedini. 

Naime, Osvaldo je prije nekoliko dana dao intervju za argentinske medije u kojem je pričao o svojoj fudbalskoj karijeri. Nekadašnji napadač se dotakao vremena kada je nosio dres reprezentacije Italije, te je otkrio da nije bio jedini koji je tada konzumirao cigarete u svlačionici ove selekcije. 

"Istina je da sam imao običaj pušiti cigarete u svlačionici dok sam igrao za reprezentaciju Italije, ali nisam bio jedini. Često su mi se pridruživali Buffon i tadašnji selektor Cesare Prandelli. Ipak, po navici ja sam uvijek bio najgori i na udaru medija", rekao je Osvaldo 

Učitaj još novosti