16. 04. 2017 - 15:31
Navijači bijesni zbog Tevezovog posjeta Disneylandu
907
Shares
Navijači bijesni zbog Tevezovog posjeta Disneylandu

Argentinski fudbaler

Navijači bijesni zbog Tevezovog posjeta Disneylandu

Fena
16. 04. 2017 - 15:31
0
Shares

Jedan od najplaćenijih nogometaša na svijetu Argentinac Carlos Tevez (33) izazvao je bijes navijača svog kluba Shanghai Shenhua nakon što je snimljen kako se provodi po Disneylandu umjesto da se kod kuće oporavlja od ozljede.

Argentinac je zbog ozljede mišića propustio ogled protiv Changchun Yataia, međutim snimljen je kako se provodi po Disneylandu u Šangaju. Fotografije argentinskog napadača u zabavnom parku razljutile su navijače koji smatraju kako je njegovo ponašanje neodgovorno.

"Plaćamo mu desetine milijuna eura da bi se provodio po Disneylandu," napisao je jedan od navijača, dok je drugi dodao: "Pitam se jesu li čelnici kluba platili i njegove troškove u zabavnom parku."

Oglasilo se i vodstvo kluba koja smatra kako Tevez nije učinio ništa loše.

"Tevez je u Disneylandu bio u privatnom posjetu i nema razloga za njegov kaznu. Svojim ponašanjem nije naštetio ugledu kluba," poručili su iz kluba.

Njegovi suigrači dobili su utakmicu 3-2, a nakon pet kola Shanghai Shenhua se nalazi na sedmom mjestu kineskog prvenstva sa sedam bodova, peta manje od lidera Shandong Lunenga

Tevez je u prosincu 2016. godine potpisao dvogodišnji ugovor po kojem će zarađivati 39 milijuna eura po sezoni.

Učitaj još novosti