17. 04. 2017 - 20:52
Neymar otkrio gdje želi završiti karijeru, no ova će izjava...
907
Shares
Neymar otkrio gdje želi završiti karijeru, no ova će izjava razbjesniti milijune navijača kojima je bio ikona

Neymar otkrio gdje želi završiti karijeru, no ova će izjava razbjesniti milijune navijača kojima je bio ikona

17. 04. 2017 - 20:52
0
Shares

Valjda od prvog trenutka otkako je dotaknuo loptu, za Neymara su stručnjaci tvrdili da mu je samo nebo kraj. Talent koji je frcao iz krhkog tijela bio je nesvakidašnji, a i sam Pele, čiji je Neymar bio predodređeni nasljednik, pridružio se obožavateljima Santosova čuda od djeteta.

Danas je Neymar uzdanica Barcelone i jedan je od najboljih igrača na svijetu. Gotovo sam je srušio PSG u sad već mitskoj utakmici na Camp Nou (6:1), kad se čak i poslovično grintavi Eric Cantona naklonio sjajnom Brazilcu.
 
''U prolaz Barcelone i u čudo valjda su vjerovali samo Neymar i svih 11 igrača PSG-a.''

U dresu reprezentacije u 77 nastupa postigao je 52 golova i četvrti je na vječnoj ljestvici. Više od njega u dresu Selecaoa zabili su samo Pele ( 77), Romario (55) i Ronaldo (62).
 
Brazilac u svojoj domovini ima status božanstva, no nakon posljednjih izjava kod jednog dijela navijača to bi se moglo drastično promijeniti. Neymar je dijete Santosa, kluba iz kojega je poniknuo i Pele, u kojem je prošao sve mlađe selekcije i gdje za četiri godine ostavio neizbrisiv trag.

 


I dok se milioni žena bori sa depiliranjem, Morgan uživa u svom prirodnom izgledu. A vi? Kako vama izgledaju dlake na ženskom delu? Dopadljivo? Neprihvatljivo?
 
Kao i većina Brazilaca, i Neymar je priznao kako mu fali domovina i kako bi se volio vratiti, međutim, u nedavnom intervjuu izjavio je kako bi volio jednog dana karijeru završiti ne u Santosu, već u jednom drugom brazilskom velikanu.
 
''Životna želja mi je jednog dana zaigrati u dresu Flamenga na prepunoj Maracani u finalu Cupa Libertadores'', kazao je slavni Brazilac i tom je izjavom podigao buru u Sao Paulu i razočarao sve navijače Santosa kojima je bio ikona.
 

Flamengo je u Brazilu najpopularniji klub, dok je Santos tek sedmi po popularnosti. Također, poznato je da postoji ogroman rivalitet između Sao Paula, odakle je Santos te Rija, odakle je Flamengo i ne treba biti suviše mudar za zaključiti koliko bi zapravo mogla biti nezgodna, prenosi Index.
Brazilac je i sam svjestan toga, no u nastavku razgovora objasnio je zbog čega se nema namjeru vratiti u klub odakle je potekao.
 
''I dalje volim Santos, za taj klub me vežu brojne uspomene, ali oni su me tužili, a ja i dalje ne znam zašto. Puno ljudi koji će me osuditi zbog ovih izjava to niti ne zna'', zaključio je Neymar.
 

Učitaj još novosti