24. 04. 2017 - 20:12
REKORDNI TRANSFER Luda borba velikana za Hrvata: Mourinho nudi...
907
Shares
REKORDNI TRANSFER Luda borba velikana za Hrvata: Mourinho nudi 60 miliona eura, a Conte još više

REKORDNI TRANSFER Luda borba velikana za Hrvata: Mourinho nudi 60 miliona eura, a Conte još više

24. 04. 2017 - 20:12
0
Shares

Svi su bili uvjereni da će Ivan Perišić karijeru u sljedećem prijelaznom roku nastaviti u Manchester Unitedu, ali u žestoku borbu uključio se i Chelsea.

 Talijanski mediji nedavno su doznali da je Jose Mourinho, menadžer Manchestera Uniteda koji je zaluđen Perišićem, odlučio ponuditi čak 60 miliouna eura za hrvatskog reprezentativca. Međutim, pojavio se klub koji nudi više, piše Index.hr.
 Chelsea, klub koji vodi Antonio Conte, nudi pet miliona eura više, a izgledno je da će Perišić na kraju sezone napustiti Inter zbog ogromne ponude, ali i financijskog fair-playa.
Gazzetta delo Sport navodi da je prodaja Perišića prioritet Interovim kineskim vlasnicima zbog financijskog fair-playa. Od novca zarađenog prodajom 28-godišnjeg Hrvata milanski klub planira dovesti Sassuolova Domenica Berardija i Fiorentinina Federica Bernardeschija, a jedna od opcija je i dovođenje Driesa Mertensa iz Napolija jer mu ugovor ističe na kraju sljedeće sezone.

sezona
 
Talijani pišu i kako će žrtvovanje Perišića biti bolno za Inter jer je on trebao biti vođa ove momčadi zato što su ostali najbolji igrači uglavnom mlađi od njega.
 
Njegov transfer bio bi rekordni transfer nekog hrvatskog igrača, i to uvjerljivo. Ako ga netko plati 65 milijuna eura, to bi značilo da je Perišić doveden za veći iznos nego dosadašnji rekorderi Luka Modrić i Mateo Kovačić - zajedno! 

Učitaj još novosti