26. 04. 2017 - 17:26
URNEBESNI VIDEO: Clasico kakav nikad' ranije niste vidjeli!
907
Shares
URNEBESNI VIDEO: Clasico kakav nikad' ranije niste vidjeli!

Stoperi u glavnim ulogama

URNEBESNI VIDEO: Clasico kakav nikad' ranije niste vidjeli!

26. 04. 2017 - 17:26
0
Shares

Barcelona je dramatično pobijedila 3:2 kod Reala u nedjelju, u jednom od najspektakularnijih španjolskih superderbija, ali Messijevimgolčinama, Ter Stegenovim paradama i Ronaldovom kmečanju, šou su ukrale dvije prgave svađalice.

Sergio Ramos s jedne i Gerard Pique s druge strane bili su glavni motivatori i pokretači suigrača, ali i kostolomci i provokatori protivničkih igrača. Sve su stizali; uklizati pred vlastitim golom, a onda pred suparničkim u sjajnim prilikama pucati nogom i glavom (Pique) ili namjestiti zgoditak (Ramos), svađati se sa sucima i međusobno, pri čemu sarkastično plješću i arbitru, ali i jedan drugom.

Ovaj sjajni video paralelno prati zapovjednike Realove i Barcine obrane u velikoj bitki na Santiago Bernabeuu i otkriva koliko su dvojica zakletih neprijatelja zapravo slični, ne samo po ulogama u momčadi, nego I po gestikulacijama, držanju, ponašanju prema suigračima, sucima i suparnicima.

Svakako pogledajte ovu odlično montiranu i dramatičnom glazbom podloženu snimku, za potrebe koje su angažirani čitači s usana, nakon čega je ono što su Ramos i Pique govorili i vikali tijekom borbe, vjerno sinkronizirano na španjolski i titlovano na engleski jezik. Doista savršena i duhovito napravljena snimka kolektiva El Dia despues, čije nove uratke čekamo s velikim nestrpljenjem.

 

Učitaj još novosti