27. 04. 2017 - 17:05
DŽUMHUR KUMOVAO SUKOBU: Karlović brutalno izvrijeđan zbog...
907
Shares
DŽUMHUR KUMOVAO SUKOBU: Karlović brutalno izvrijeđan zbog izgubljenog seta!

Nogometaš zbog Hrvata pao na tiketu

DŽUMHUR KUMOVAO SUKOBU: Karlović brutalno izvrijeđan zbog izgubljenog seta!

27. 04. 2017 - 17:05
0
Shares

Ivo Karlović, drugi nositelj ATP turnira u Budimpešti, plasirao se u četvrtfinale nakon što je u drugom kolu pobijedio bosanskohercegovačkog igrača Damira Džumhura 6:1, 3:6, 6:4.

Nakon meča Karlovića je na jednoj društvenoj mreži dočekala poruka Ramana Benita, nogometaša Standarda. S profila koji je potvrđen kao igračev službeni profil, stigle su mu sramotne poruke. A Div sa Šalate je, kao i mnogi drugi tenisači u posljednje vrijeme, odlučio poruke objaviti u javnosti.

prozivke-karlovic

"Glupa p...o, trči više u poenima ili mi vrati mojih 2500 eura. G...o j...o, prestani igrati tenis. Idi pecati", poručio je Divu bijesni nogometaš, očito iživciran zbog promašenog para na kladionici. 

Budući da je Karlović pobijedio, a 22-godišnji napadač mu se nakon sramotnog napada nije ispričao, vjerojatno se kladio da će hrvatski tenisač dobiti drugi set ili gem u kojem mu je Džumhur napravio jedini break.

Riječ o mladom belgijskom reprezentativcu koji je prošle godine iz Genta otišao u Standard, u kojem je ove sezone postigao šest golova u 30 nastupa. 

Zanimljivo, Gent ga je 2015. godine kaznio zbog homofobnog skandiranja navijačima Bruggea. Nazvao je sve navijače tog kluba homoseksualcima.

Učitaj još novosti