02. 05. 2017 - 09:37
NOVI SHOW LE BRONA: Pretekao je i velikog Jabbara, ali je onda...
907
Shares
NOVI SHOW LE BRONA: Pretekao je i velikog Jabbara, ali je onda URADIO NEŠTO ŠTO NIKO PRIJE NJEGA NIJE!

NBA

NOVI SHOW LE BRONA: Pretekao je i velikog Jabbara, ali je onda URADIO NEŠTO ŠTO NIKO PRIJE NJEGA NIJE!

02. 05. 2017 - 09:37
0
Shares

Le Bron James ne prestaje oduševljavati, ne samo košarkaškim podvizima, nego i duhovitošću. Najbolji košarkaš svijeta s 35 koševa i 10 skokova vodio je aktualne prvake Cleveland Cavalierse do pobjede 116:105, kojom su otvorili polufinale Istočne konferencije protiv Toronto Raptorsa.

Najbolji košarkaš svijeta na ovom susretu prešao je velikog Kareem Abdul-Jabbara i s 5772 koševa postao drugi najbolji strijelac u povijesti doigravanja, a s dvije trice pridružio se Rayu Allenu, Reggieju Milleru i Manuu Ginobiliju kao jedinim igračima koji su u playoffu zabili 300 trica. James je uz to došao do najmanje 30 koševa na 88 utakmica doigravanja, čime se izjednačio s Kobeom Bryantom, a ispred njih je samo Michael Jordan sa 109.

 

Dwayne Casey, trener Toronta, ovako je komentirao LeBronov nastup: "On je centar svega i on je sve. Quarterback, krilo, centar, play, šuter. On je sve. I zna gdje se bilo tko na terenu nalazi."

LeBron je dokazao da je ovo zadnje točno u trećoj četvrtini, barem kada je riječ o tome gdje se nalazi pomoćno osoblje. Nakon što je tricama onemogućio povratak Raptorsa u meč, poveo je kontru Cavsa i krenuo na polaganje, pri kojem ga je prekršajem zaustavio Sergea Ibaka. Ljut što lopta nije ušla u koš, odskakutao je do prvog reda uz teren i "konobarici" koja poslužuje pića, s pladnja uzeo bocu piva, prinio ga ustima i vratio natrag na poslužavnik. Naravno, na opće oduševljenje 20 tisuća navijača u Quicken Loans Areni.

Učitaj još novosti