04. 05. 2017 - 22:46
BARCA IDE U LOV NA POJAČANJA: Pet majstora za "novu" Blaugranu!
907
Shares
BARCA IDE U LOV NA POJAČANJA: Pet majstora za

Mundo Deportivo otkriva

BARCA IDE U LOV NA POJAČANJA: Pet majstora za "novu" Blaugranu!

04. 05. 2017 - 22:46
0
Shares

Barcelona u sljedeću sezonu ulazi s novim trenerom, ali i s velikim promjenama u igračkom kadru. 

 Još se ne zna tko će na klupi katalonskog diva naslijediti trenera Luisa Enriquea, ali procurio je popis Barceloninih pojačanja. Mundo Deportivo objavio je imena igrača po koje Katalonci kreću ovog ljeta.

 Loša vijest za navijače Arsenala je ta što je Hector Bellerin najveća Barcelonina želja u sljedećem prijelaznom roku. Na Camp Nou u španjolskom nogometašu, koji je upravo iz Barcelone otišao u Arsenal, vide dugoročno rješenje za poziciju desnog beka. Veći dio ove sezone na toj poziciji je igrao Sergi Roberto, ali je izvjesno da će se on sljedeće sezone vratiti u vezni red.

Osim Bellerina, Barcelona želi dovesti Thea Hernandeza, lijevog beka koji igra u Alavesu na posudbi iz Atletico Madrida. Francuz može napustiti Atletico za 24 milijuna eura, a za njega se bore još Real, Bayern, PSG i Liverpool. Navodno je njemu Barcelona prva opcija. 

Andres Iniesta vjerojatno će produžiti ugovor s Barcelonom, ali Katalonci i dalje traže njegovog nasljednika. Mundo Deportivo doznaje da će na Camp Nou doći ili Marco Verratti iz PSG-a ili Philippe Coutinho iz Liverpoola. 

Peto ime na ovom popisu je Gerard Deulofeu, ofenzivac koji iz Evertona igra na posudbi u Milanu. Budući da je oduševio nastupima za Milan i reprezentaciju, a da Barcelona kao njegov bivši klub ima opciju vratiti ga za samo 12 milijuna eura, jasno je gdje će igrati sljedeće sezone.

Učitaj još novosti