09. 05. 2017 - 19:18
MUSA NAPUNIO 18 GODINA PA POTPISAO UGOVOR: Naredne tri godine...
907
Shares
MUSA NAPUNIO 18 GODINA PA POTPISAO UGOVOR: Naredne tri godine ostaje u Cedeviti

Zmaj dogovorio saradnju

MUSA NAPUNIO 18 GODINA PA POTPISAO UGOVOR: Naredne tri godine ostaje u Cedeviti

09. 05. 2017 - 19:18
0
Shares

Nakon što je napunio 18 godina Musa je stekao pravo da potpiše profesionalni ugovor. Pa iako su našeg reprezentativca tražili mnogi europski klubovi on je svoj razvoj i karijeru ipak odlučio naredne tri godine nastaviti u Cedeviti u koju je stigao 2014. godine.

“Iznimno sam sretan i zadovoljan ovim potpisom, nadam se da će se suradnja i dalje nastaviti na način kako je bilo i do sada. Napredovao sam u posljednje dvije godine u klubu i dobio priliku da pokažem sve što znam. Treba puno raditi da se stasa i sljedeće mjesece posvetit ću treningu kako bi se što bolje pripremio za novu sezonu u KK Cedeviti”, rekao je Musa za klupsku stranicu Cedevite.

Sportski direktor Cedevite, Matej Mamić, bio je zadovoljan što je Džanan odlučio ostati u zagrebačkom klubu.

“Sigurno je veliki uspjeh kluba kada potpišemo jednog našeg mladog talentiranog igrača a to je svakako Džanan, naša budućnost. Mi smo od početka vjerovali da će tako i biti bez obzira što je Džanan promišljao i razmišljao o ostanku u klubu. Drago mi je da je ova priča završila njegovim potpisom ugovora i držim da je priča između njega i KK Cedevite sada tek krenula.”

Učitaj još novosti