25. 05. 2017 - 19:30
BAŽDAREVIĆ NA HELENE SA PROVJERENIM IMENIMA: U ovakvoj...
907
Shares
BAŽDAREVIĆ NA HELENE SA PROVJERENIM IMENIMA: U ovakvoj utakmici ne bi bilo poželjno da ima debitanata!

Sutra objavljuje spisak reprezentativaca

BAŽDAREVIĆ NA HELENE SA PROVJERENIM IMENIMA: U ovakvoj utakmici ne bi bilo poželjno da ima debitanata!

25. 05. 2017 - 19:30
0
Shares

Mehmed Baždarević, selektor fudbalske reprezentacije BiH sutra će objaviti spisak igrača za kvalifikacijsku utakmicu protiv Grčke.

Popularni Zmajevi sa Grčkom igraju 9. juna u Zenici, a selekcija BiH pozicionirana je na trećem mjestu grupe H s 10 bodova, jednim manje od narednih rivala i tri od prvoplasirane Belgije.
Selektor Baždarević istakao je, prenosi bosanski.com, da za utakmicu s Grčkom želi pozvati više igrača da bi imao veći izbor. Najavljuje da će na spisku vjerovatno biti 22 igrača i tri golmana.

“Samim time ćemo se na licu mjesta uvjeriti prvenstveno u njihovo zdravstveno stanje. Znamo da je bilo povreda, kod Zukanovića, Duljevića, tako da mislim da će na spisku biti oko 22 igrača plus tri golmana, a sigurno će biti tri-četiri igrača više. Nastojat ćemo se uvjeriti u formu nogometaša”, pojasnio je selektor, te dodao da na spisku neće biti debitanata:

“Sumnjam da će biti debitanata na spisku. Mislim da će biti oni koji su već bili u prethodnim prijateljskim susretima. U ovakvoj utakmici ne bi bilo poželjno da ima debitanata ali uglavnom još definitivnu odluku nismo donijeli. Imamo još vremena da vidimo stanje forme i zdravlja svih kandidata”, jasan je selektor Zmajeva.

Učitaj još novosti