02. 06. 2017 - 20:22
DUŠAN BAJEVIĆ O SLUČAJU "SLIŠKOVIĆ": Ne želim komentirati...
907
Shares
DUŠAN BAJEVIĆ O SLUČAJU

Princ sa Neretve smiruje strasti

DUŠAN BAJEVIĆ O SLUČAJU "SLIŠKOVIĆ": Ne želim komentirati njegove izjave, ali treba mu dati mali popust, jer je trenutno trener Zrinjskog!

02. 06. 2017 - 20:22
0
Shares

Posljednih nekoliko dana kroz medije se provlači priča oko odnosa Bake Sliškovića prema Veležu. U jednom intervjuu Slišković je istakao kako voli Veleža, ali Zrinjski mu je ipak malo draži.

Nije prošlo puno prije nego je jedna skoro pa bezazlena izjava postala okosnica mnogih prepucavanja. Udruženje građana “Mostarski Rođeni” izdalo je saopštenje poručivši Sliškoviću da ne spominje Velež u svojim medijskim istupima.

Malo po malo situacija je eskalirala, a u odbranu Blaža Sliškovića stao je Dušan Bajević, Bakin nekadašnji suigrač u Rođenima i velika legenda mostarskog Veleža.

“Baka je Veležovac, promijenilo se dosta toga i situacija je specifična. Ne želim komentirati njegove izjave, ali treba mu dati mali popust, jer je trenutno trener Zrinjskog. Meni lično nijedan klub ne može biti draži od mog Veleža, koji mi je sve u životu dao”, rekao je Princ sa Neretve.

Učitaj još novosti