07. 06. 2017 - 21:28
BECKER "OPLEO" PO AGASSIJU: Agassi je otišao kada je bio...
907
Shares
BECKER

Nijemac se dotakao meča Đokovića sa Thiemom

BECKER "OPLEO" PO AGASSIJU: Agassi je otišao kada je bio najpotrebniji, Novak mora da pronađe trenera koji će sa njim biti na svakom turniru!

07. 06. 2017 - 21:28
0
Shares

Poraz Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garrosa od Dominicka Thiema privukao je veliku pažnju teniske javnosti. Naravno, ni bivši trener najboljeg srpskog tenisera Boris Becker nije mogao da se ne oglasi. Ovaj poraz je bio dovoljan da Beckerovo oduševljenje saradnjom Andrea Agassija i Novaka Đokovića nestane.

Becker je rekao da Agassi nije bio uz Novaka kada mu je bio najpotrebniji.

"Novak mora da napravi rez. Počeo je da radi sa super trenerom Agassijem. Ali, Agassi je otišao kada mu je bio najpotrebniji, početkom druge nedjelje. Mora da pronađe trenera koji će sa njim biti na svakom turniru", kazao je Becker.

Nijemac se potom dotakao meča sa Thiemom, smatra da je Đoković igrao vrlo pasivno.

"Tokom drugog seta Novak je shvatio da njegova defanzivno pasivna igra ne donosi uspjeh. Morao je da promijeni taktiku i igra ofanzivnije, dok je Thiem igrao jako dobro, bio je poput boksera, koji je prihvatao udarce, a zatim ih i uzvraćao. Na kraju je razbio Novakovu igru koji u trećem setu nije imao šansu", dodao je Becker.   

Učitaj još novosti