16. 06. 2017 - 13:13
POČELE ANALIZE: Evo zašto će McGregor uništiti Floyda!
907
Shares
POČELE ANALIZE: Evo zašto će McGregor uništiti Floyda!

K1/boks

POČELE ANALIZE: Evo zašto će McGregor uništiti Floyda!

16. 06. 2017 - 13:13
0
Shares

Od kada je i službeno objavljeno da će bivši svjetski boksački prvak Floyd Mayweather i aktualni UFC šampion Conor McGregor 26. kolovoza ukrstiti rukavice u boksačkom meču, objavili smo nekoliko analiza boksačkih stručnjaka koji Ircu ne daju nikave šanse u tom dvoboju.

Dapače, slavni Teddy Atlas je ustvrdio da “Conor ne bi pomogla niti batina u ringu”, a jednako poznati Max Kellerman smatra da Irac “nema niti šansu pogoditi neki sretni udarac”. ESPN-ov analitičar mu je dao “točno 0 posto šanse” te “sumnja da će pogoditi iti jedan čist udarac u meču”.

Ipak ima i onih koji nisu toliko uvjereni da je sve tako izvjesno i jednostavno. Očekivano, radi se o komentatorima i analitičarima koji dolaze iz MMA svijeta. Pa su tako najveći zagovornici da je iznenađenje moguće i realno, UFC-ov komentator i ekspert Joe Rogan i bivši UFC borac, a danas voditelj popularnog podcasta, Brendan Schaub.

“Mayweather je puno bolji boksač, ali posljedice Conorovih udaraca bi trebale biti veće. On bi trebao biti jači udarač od Mayweathera. Conor ima nevjerojatnu snagu, sjajno s kreće i veći je. Veći je od Mayweathera. Radi se o mladom i snažnom borcu. Ima snage i moći da se svih 12 rundi bori protiv Mayweathera. Teško je sada predviđati, vidjet ćemo u meču”, rekao je među ostalim Rogan komentirajući kako bi mogao završiti meč između dvije borilačke super zvijezde.

“Conor je toliko veći od Mayweathera. Kunem se Bogom, pokazat ću vam listić kada se okladim na Conora ovaj meč. Znam da je ludo. Ali, Conor je velik, i nevjerojatno brz za to koliko je velik”, tvrdi Schaub.

Čitave analize i argumente zašto bi Conor mogao iznenaditi Mayweathera pogledajte u zanimljivom videu. Ako možda i nije realan, onda je zasigurno zabavan. Uostalom, ovaj meč i jest isključivo zabava…

 

Učitaj još novosti