16. 04. 2024 - 22:49
BOMBETINA: Hajduk dovodi hit-trenera iz Srbije?
907
Shares
BOMBETINA: Hajduk dovodi hit-trenera iz Srbije?

BOMBETINA: Hajduk dovodi hit-trenera iz Srbije?

16. 04. 2024 - 22:49
0
Shares

Hajduk je navodno zainteresiran za dovođenje trenera Feđe Dudića (41) iz srpskog prvoligaša Radničkog iz Kragujevca, pišu sportske.ba. Hajduk je nedavno ostao bez trenera nakon što je smijenjen Mislav Karoglan, a do kraja sezone momčad će voditi Jure Ivanković. Hajduk traži trenera za novu sezonu, a Dudić je, tvrde u Bosni i Hercegovini, ponuđen Hajduku.

Radi velike rezultate u Srbiji
Dudić je hit-trener u regiji. Radnički je preuzeo prošle jeseni, a klubu se predviđala borba za ostanak. Dudić je nizom sjajnih rezultata doveo klub u borbu za plasman u Europu te stigao do završnice kupa. Srpski mediji tvrde kako je to najbolja sezona u klupskoj povijesti. Na klupi Radničkog u 24 utakmice ima 17 pobjeda, remi i šest poraza. Još je vodio GOŠK iz Gabele, mostarski Velež te FK Sarajevo.

Bio je prvak Hrvatske
Dudić je nekadašnji napadač, a rođen je u Sarajevu. U karijeri je igrao za Zagreb, TŠK Topolovac, Slobodu iz Tuzle, Brotnjo, Sarajevo, Karlovac, Travnik, Željezničar, Varaždin, GOŠK, Novi Pazar, Slaviju iz Sarajeva i Zvijezdu iz Gradačca. Sa Zagrebom je 2002. bio prvak Hrvatske upisavši dva nastupa.

Učitaj još novosti