29. 04. 2024 - 12:22
NEOČEKIVANOO: Bayern pred veliki okršaj u Ligi prvaka ponudio...
907
Shares
NEOČEKIVANOO: Bayern pred veliki okršaj u Ligi prvaka ponudio glavnog igrača Perezu, njegov odgovor šokirao?!

NEOČEKIVANOO: Bayern pred veliki okršaj u Ligi prvaka ponudio glavnog igrača Perezu, njegov odgovor šokirao?!

29. 04. 2024 - 12:22
0
Shares

Već sutra nas očekuje spektakularni okršaj u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka između minhenskog Bayerna i Real Madrida na kultnoj Allianz Areni.

Bayern i Real su timovi koji se kroz historiju itekako dobro poznaju, dok su mnogi mišljenja kako je duel ova dva giganta i najveći klasik evropskog nogometa.

No, poput prave bombe odjeknula je vijest o tome kako su ‘Bavarci’ baš pred veliki i nevjerovatno važan meč za spas sezone ponudili upravo Madriđanima možda i najvažnijeg igrača momčadi.

Naime, navodno je Joshua Kimmich zvijezda koju je gigant iz Minhena otvoreno ponudio ‘Kraljevskom klubu’, a onda je iz Madrida stigao donekle šokantan odgovor predsjednika Florentina Pereza.

Na Santiago Bernabeu stadionu nikako ne planiraju da isplate Bayernu željeno obeštećenje za Kimmicha, odnosno cifru od najmanje 50 milijuna eura koliko traže Nijemci.

Osim toga, Perez smatra da u igračkom rosteru Real Madrida već ima najbolje moguće nogometaše i mišljenja je da nema potrebe dovoditi čovjeka koji bi, gotovo sigurno, imao mjesta u svim klubovima svijeta.

(sportam.info)

Učitaj još novosti