07. 05. 2024 - 11:00
Dok čeka odluku života Paul Pogba odlučio da "promijeni...
907
Shares
Dok čeka odluku života Paul Pogba odlučio da

Dok čeka odluku života Paul Pogba odlučio da "promijeni karijeru" i pojavi se u javnosti

07. 05. 2024 - 11:00
0
Shares

Francuski fudbaler Paul Pogba prije dva mjeseca suspendovan je na čak četiri godine jer je pao na doping testu. Dok čeka povratak na teren odlučio se da nakratko promijeni karijeru i okuša ispred kamere.Pogba je krajem februara dobio šokantne vijesti da je suspendovan na čak četiri godine jer je u dva navrata pao na doping testu krajem prošle godine.

Veznjak Juventusa je imao prethodnih godina ogromnih problema s povredom koljena i očito je koristio nedozvoljene supstance iako je tvrdio da uopšte to nije znao.

Pogba je pao na dopingu u septembru prošle godine i Juve ga je odmah suspendovao, a potom je pao i na ponovljenom testu nekoliko sedmica kasnije i bilo je jasno da francuskog veznjaka čeka kazna.Međutim, malo ko je očekivao da će on dobiti suspenziju na čak četiri godine, te mnogi smatraju da je to vjerovatno njegov kraj što se tiče igranja na profesionalnom nivou.

Pogba sada traži neke druge "zanimacije" u svom životu, a francuski Le Parisien piše da će promijeniti karijeru i okušati se u svijetu glume.Le Parisien piše da je Pogba dobio ulogu u francuskom filmu "Četiri nule" čije snimanje je nedavno počelo, te se francuski fudbaler već pojavio na setu.Pogba u ovom filmu glumi mladog fudbalera, a isti bi trebao biti premijerno prikazan naredne godine.

Također, je nakon određene supenzije odmah uložio žalbu i uskoro bi trebao saznati odluku da li će njegova suspenzija biti smanjena ili ukinuta ili će sud odbiti dokaze koje je priložio o tome da nije znao da koristi nedozvoljene supstance.

Učitaj još novosti