01. 05. 2024 - 19:35
VELIKE VIJESTI STIŽU IZ ŠPANIJE: Kroos i Modrić sinoć izveli...
907
Shares
VELIKE VIJESTI STIŽU IZ ŠPANIJE: Kroos i Modrić sinoć izveli magije, Perez danas donio konačnu odluku o njihovoj sudbini u Realu!

VELIKE VIJESTI STIŽU IZ ŠPANIJE: Kroos i Modrić sinoć izveli magije, Perez danas donio konačnu odluku o njihovoj sudbini u Realu!

01. 05. 2024 - 19:35
0
Shares

Florentino Perez je sa tribina Allianz Arene posmatrao remi svog Reala protiv Bayerna u prvom meč polufinala Lige prvaka i moglo bi se reći da se prvi čovjek Kraljevskog kluba u Španiju vratio zadovoljan.U popodnevnim satima je stigla velika vijest iz Španije te se tiče budućnosti Tonija Kroosa i Luke Modrića u dresu Reala. Poznato je da obojica veznjaka na kraju sezone ističe ugovor sa Los Blancosima.Susret protiv Bayerna je pokazao da Nijemac i Hrvat još uvijek mogu voditi važnu riječ i to u najvažnijim mečevima sezone poput polufinala Lige prvaka.Kroos je izveo magičnu asistenciju prema Vinicusu što je rezultiralo vodećim golom za Real i gledajući statističke parametre bio je među najboljim pojedincima.

"Osmica" Reala je izašla u 75. minuti, a ušla je "desetka" u liku Modrića koji je također impresionirao za provedeno vrijeme na terenu.Imao je kapiten Vatrenih niz izuzetnih pasova, a svakako se izdvaja onaj prema Viniciusu kada je Brazilca lansirao samog pred Manuela Neuera, ali je iskusni golman odbranio njegov šut.Iako je uglavnom ulazio sa klupe, Hrvat je uspjevao da napravi prevagu i timu donese ono što se od njega tražilo pa je Perez odlučio da mu ponudi novi ugovor.

Već mjesecima unazad Modrić je bio optisan i svi su ga vidjeli u nekom drugom klubu, ali izigleda da to neće biti slučaj te će nastaviti pisati svoju bajku sa Kraljevima.

Učitaj još novosti