02. 05. 2024 - 10:55
U Hajduku su već spremna dva odlaska: Jedno je zvučno ime
907
Shares
U Hajduku su već spremna dva odlaska: Jedno je zvučno ime

U Hajduku su već spremna dva odlaska: Jedno je zvučno ime

02. 05. 2024 - 10:55
0
Shares

Sezona za zaborav Hajduka uskoro će biti završena. Splićani su se od Kupa oprostili porazom od Dinama na Poljudu, a u prvenstvu je uslijedila velika kriza i veliki planovi su brzo 'pali u vodu'.

Ceh je platio i trener Mislav Karoglan, a za prvog trenera do kraja sezone imenovan je Jure Ivanković, njegova dosadašnja desna ruka.

Ivanković gotovo sigurno neće ostati prvi trener, no jasno je da će i sama ekipa doživjeti promjene.Na posudbi su dva jako bitna igrača. Radi se o Laszlu Kleinheisleru i Josipu Brekalu.

Oni su na posudbama do kraja sezone, bez opcije otkupa ugovora, što govori da se vraćaju u Panathinaikos, odnosno Fiorentinu.Brekalo je starter i imao je nekoliko sjajnih partija, dok Kleinheisler nije opravdao očekivanja. Vidljivo je bilo da u proteklom periodu nije igrao i to se Splićanima odbilo o glavu.

Hajduk do kraja sezone očekuju još četiri utakmice i zavjesna će biti spuštena.

Brekalo će vjerovatno dobijati šansu, a Maađar teško. Svi su mišljenja da u Hajduku u ovoj situaciji trebaju šansu pružiti svojim mladim igračima koji bi skupili seniorske minute i pokazali na koga se od njih može računati u budućnosti.

Hajduk je trenutno trećeplasirani i ima 61 bod, a Rijeka ima 71. Dinamo je novi lider sa 72.

Jasno je da će odluka o prvaku pasti u nedjelju u Rijeci, a Dinamu igra i bod.Rijeka mora krenuti po tri boda i tako ponovo se vratiti na lidersko mjesto. Hajduk u ovom kolu igra na svom stadionu protiv Varaždina, a Splićanima je istekla i kazna za suspenziju Poljuda.

Navijači se tako vraćaju na Poljud, a biće zanimljivo vidjeti kakva će posjeta biti poslije svih dešavanja u posljednjih mjesec dana.

Učitaj još novosti