09. 05. 2024 - 08:28
JOKIĆEV ŠOU U PROGRAMU UŽIVO! Šek priznao Srbinu da nije...
907
Shares
JOKIĆEV ŠOU U PROGRAMU UŽIVO! Šek priznao Srbinu da nije sretan što je on dobio MVP titulu, Nikolina reakcija ODUŠEVILA SVIJET!

JOKIĆEV ŠOU U PROGRAMU UŽIVO! Šek priznao Srbinu da nije sretan što je on dobio MVP titulu, Nikolina reakcija ODUŠEVILA SVIJET!

09. 05. 2024 - 08:28
0
Shares

Košarkaš Denvera Nikola Jokić proglašen je u noći između srijede i četvrtka za najkorisnijeg igrača (MVP) NBA lige, treći put u posljednje četiri sezone.

Jokić je u glasanju dobio 79 od 99 prvih mjesta i postao tek deveti igrač u istoriji lige koji je trofej MVP osvajao najmanje tri puta.

Nakon osvajanja prestižnog priznanja Jokić se uživo uključio u popularnu emisiju "NBA on TNT" koju vodi legendarni košarkaš Šekil O'Nil.

Slavni NBA as je čestitao Jokiću i priznao da je njegov favorit ipak bio Šej Gildžes Aleksander iz Oklahome, piše Kurir.

"Kao predsjednik velikih igrača, znaš da te volim i da mislim da si najbolji igrač u ligi, i čestitam ti na ovome. Ali želim da ovo čuješ od mene - mislio sam da je ŠGA (Šej Gildžus-Aleksander) trebalo da bude MVP, bez uvrede, svakako ti čestitam", iskren je bio Šek.

Uslijedio je šmekerski odgovor Jokića.

"Hvala ti, ali mi ne sudimo ljudima ovdje. Tako da, ok... To je tvoje mišljenje... Šalim se", rekao je u šaljivom tonu Jokić.

Njegov odgovor oduševio je Šeka, koji u nastavku razgovora nije skidao osmijeh sa lica.

"Sve je u redu. Volim te, volim tvoju braću. Znaš da sam uvijek iskren", dodao je slavni as.

Učitaj još novosti