15. 03. 2015 - 14:00
Van Gaal: Otići ću u slučaju da izgubim podršku igrača
907
Shares
Van Gaal: Otići ću u slučaju da izgubim podršku igrača

Trener Crvenih đavola

Van Gaal: Otići ću u slučaju da izgubim podršku igrača

K. D.
15. 03. 2015 - 14:00
0
Shares

Van Gaal rekao je danas engleskim medijima da ne pomišlja na odlazak pošto ima podršku i uprave i fudbalera. Ukoliko se ta situacija promijeni, Holanđanin nema dilemu da je odlazak jedina opcija.

Manchester United je u nezavidnoj situaciji. Težak raspored do kraja, prilično slaba forma, ali je za sada bodovni saldo dovoljan da ih ostavi u top 4. Ipak, Liverpool igra odlično u drugom dijelu sezone i dišu za vratom "Đavolima", a danas će United dočekati još jednog rivala u evropskoj trci, Tottenham.

"Atmosfera u timu je dobra. Nismo tamo gdje smo očekivali da ćemo biti, ali izgradnja tima je dugotrajan i mukotrpan proces. Još uvijek imamo šansu da napravimo zadovoljavajuć rezultat i dobru osnovu za dalje", smatra Van Gaal.

Van Gaal kaže da razumije razočarenje, ali da svi moraju biti strpljivi i raditi zajedno ka istom cilju.

"Kada sam vodio AZ u Holandiji, u prvoj sezoni smo bili drugi, potom treći, pa 11. Htio sam da odem jer je to bio neuspjeh. Ipak, igrači i uprava su me zamolili da ostanem i da probamo još jednom. Zajedno smo uložili sve što smo imali i u četvrtoj sezoni smo postali šampioni. Ta sinergija mora da postoji i iz te sinergije se rađaju uspjesi. Mislim da to možemo postići ovdje, ako osjetim da je nema, sam ću otići", istakao je Van Gaal.

Učitaj još novosti