16. 04. 2015 - 07:47
Blanc priznao kapitulaciju, ali igrači se ne slažu s tim
907
Shares
Blanc priznao kapitulaciju, ali igrači se ne slažu s tim

Nakon domaćeg poraza od Barcelone

Blanc priznao kapitulaciju, ali igrači se ne slažu s tim

M. H.
16. 04. 2015 - 07:47
0
Shares

U Parizu je sinoć zavladalo razočarenje nakon domaćeg poraza od Barcelone (1:3). Trijumf Katalonaca je, mora se priznati, bio očekivani, jer je četa Laurenta Blanca bila itekako oslabljena.

"Ovo je za nas bio veliki zalogaj. Trebamo analizirati utakmicu s obzirom na igrače koje sam imao na raspolaganju. Teško je kad se tvoja filozofija igre temelji na posjedu, a nemaš loptu u nogama", kazao je nakon susreta Blanc.

"Bilo bi previše očekivati dobar rezultat. Igrači su dali sve od sebe, ali Barcelona je tehnički i tjelesno bila iznad nas. Rezultat je logičan", zaključio je Blanc.

Ipak, neki igrači ne slažu se sa trenerom, koji je, čini se, pomirio s ispadanjem.

"Razočarani smo. U kompliciranoj smo situaciji jer je Barcelona zabila tri gola. Ne smijemo se skrivati iza izostanaka, branili smo se loše i ovo je razočaravajući rezultat", kazao je Gregory Van der Wiel, strijelac jedinog pogotka za PSG.

“Nismo uspjeli ponoviti igru kakvu smo pružili u grupi protiv Barcelone. Nije to bio isti PSG, previše smo griješili. Izostanci ne opravdavaju poraz", kazao je Marquinhos.

"U ovakvim utakmicama, moraš zabiti kad si u prilici. Ne predajemo se, Barca je jaka kod kuće, ali zašto ne bismo u revanšu zabili tri gola", dodao je PSG-ov defanzivac.

 

Učitaj još novosti