22. 04. 2015 - 08:03
Neymar: Ovo je najbolja moguća Barcelona
907
Shares
Neymar: Ovo je najbolja moguća Barcelona

Liga Prvaka

Neymar: Ovo je najbolja moguća Barcelona

22. 04. 2015 - 08:03
0
Shares

Barcelona je nakon 3:1 iz prvog meča u Parizu i sinoć na Camp Nouu potvrdila da je za klasu iznad PSG te je s laganih 2:0 otpuhala Francuze te prošla u polufinale Lige prvaka.

Junak utakmice bio je Brazilac Neymar koji je postigao oba gola.
 
''Igramo fantastično. Isto smo igrali i u Parizu. Nisu nam mogli ništa. Mislim da je ovo najbolja forma Barcelone ove sezone. Igramo sjajno u domaćem prvenstvu, Kupu, Ligi prvaka, svugdje. Moramo samo tako nastaviti'', rekao je Neymar koji je zabio i jedan gol u prvoj utakmici:
 
''Lako za moje golove. Naravno da sam presretan što sam ih zabio, no puno je važnije da smo prošli. Uvijek mi je na prvom mjestu kako pomoći saigračima i ekipi, a što se tiče prvog gola, Andres Iniesta je napravio sve. Na meni je ostalo samo da završim njegovu akciju.''
 
S druge strane Parižani su izgledali totalno nemoćno, bezvoljno i nezainteresovano. Da Katalonci u nastavku nisu povukli ručnu, lako je moguće da bi PSG doživio katastrofu. Antijunak iz prvog meča Brazilac David Luiz nakon utakmice bio je realan:
 
''Jednostavno su bolji od nas. Bili su bolji u obje utakmice, kontrolisali su oba meča i zasluženo su prošli. Na nama je da naučimo nešto iz ovih poraza, da radimo, da napredujemo. Tek tada ćemo moći konkurisati za naslov.''

Učitaj još novosti