22. 04. 2015 - 12:24
Argentinac ostaje na "čizmi": Dybala otkrio ime novog kluba?
907
Shares
Argentinac ostaje na

Serie A

Argentinac ostaje na "čizmi": Dybala otkrio ime novog kluba?

22. 04. 2015 - 12:24
0
Shares

Napadač Palerma Paulo Dybala izrazio je želju da pređe u Juventus, ali nije odbacio mogućnost odlaska iz Serije A.

Već mjeseicma se spekuliše gdje će sjajni Argentinac nastaviti karijeru, pominju se Juventus, Roma, Chelsea, Arsenal, PSG...

"Bila bi prednost igrati u Juventusu, jer nikad nije zadovoljan. Igrati sa nekim kao što je Andrea Pirlo sve bi bilo lakše. On sve čini jednostavnim, čak i najteže stvari. Vidjeli ste u prvom meču sa Monacom (u LP), genijalno je izborio penal koji je riješio meč", rekao je Dybala.

Poslednjih dana se spekuliše da je Juventus favorit u trci za Dybalom, ali da nudi desetak miliona manje od cijene koju je postavio predsjednik Palerma Maurizio Zampareni od 50 miliona eura. 

"Predsjednik mi se uvijek divio, mislim da je jedini vjerovao u mene kada su me svi kritikovali i govorili da ne vrijedim taj novac koliko sam plaćen da dođem na Siciliju. Sada pokušava da izvuče najviše što može od mog transfera. Moje je da igram dobro. Nadam se da ću ako budem igra loše protiv Parme spustiti cijenu za desetak miliona", našalio se Dybala. 

Argentinac je istakao da osjeća kao kod kuće u Palermu i Seriji A, da ne zna ni reč engleskog ili francuskog jezika, ali da to ne odbacuje mogućnost da napusti Italiju. 

Dybala je jedan od najkorisnijih igrača u Calciou ove sezone, postigao je 13 golova uz 10 asistencija na 30 utakmica.

Učitaj još novosti