24. 04. 2015 - 17:01
Potvrđen interes za Spahića: "Radi se o sjajnom igraču"
907
Shares
Potvrđen interes za Spahića:

LEPI U ZAGREBU?

Potvrđen interes za Spahića: "Radi se o sjajnom igraču"

24. 04. 2015 - 17:01
0
Shares

Dinamo Zagreb želi dovesti Gordona Schildenfelda i Emira Spahića. Potvrdio je to danas i trener 'Modrih' Zoran Mamić.

Obojica su sigurno kvalitetni igrači. Spahić je ipak nešto dalja priča, a Šifo realnija opcija“, rekao je Mamić i komentirao zbog čega je nedavno rekao kako ne bi želio angažirati Schildenfelda.

Pričao sam s njim nekoliko puta, prokomentirao kako ja vidim nogomet i kod mene je više postojao strah zbog statusa "povratnika u Dinamo" gdje većina takvih igrača puno košta klub, a na koncu ipak ne donesu željeni pomak u kvalitetu. Zato sam u početku bio skeptičan međutim u razgovoru s njim sam dobio potvrdu njegove ambicije, goleme želje i sportskih motiva koje ima tako da sam siguran da to kod njega, ako dođe do dogovora, neće biti problem.

Što se tiče Spahića, trener je bio nešto kraći:

Ne usuđujem se odavde komentirati njegove postupke i navodne incidente jer ne znam pozadinu; to bi bilo neozbiljno. Radi se o sjajnom igraču, znam što u Leverkusenu u sportskom sektoru misle o njemu i koliko su ga htjeli zadržati, ali ne odlučuju oni nego vlasnik odnosno tvornica. Naravno, njihova odluka se isto može razumjeti.

Bez obzira na interes za ovom dvojicom, neće Dinamo tražiti puno pojačanja, a priliku će dobiti igrači koji su na posudbi.

Učitaj još novosti