07. 05. 2015 - 08:35
"Leo Messi? On me više ne može iznenaditi!"
907
Shares

LUIS ENRIQUE:

"Leo Messi? On me više ne može iznenaditi!"

07. 05. 2015 - 08:35
0
Shares

Trener Barcelone Luis Enrique pohvalio je svoje igrače, oduševljen je na koji su način u posljednjih dvadesetak minuta utakmice demolirali Bayern 3:0

"Sad smo korak bliže finalu Lige prvaka", rekao je trener Barcelone Luis Enrique nakon što su njegovi izabranici na Nou Campu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka pobijedili minhenski Bayern 3:0, te nastavio:

"Ovo je skoro savršeni rezultat koji nas je približio Berlinu. Ali ne smijemo se opustiti, čeka nas revanš u Münchenu i toj utakmici moramo pristupiti maksimalno."

Bayern je dugo odolijevao, ali u posljednjih dvadeset minuta utakmice Barcelona ih je jednostavno demolirala.

"Bayern je igrao kao što sam i očekivao. To je Guardiolina taktika, njegov stil i filozofija igre koju njeguje. A mi smo igrali svoju igru i nismo odstupali od dogovorenog plana. To nam se na kraju i isplatilo. Leo Messi? Pa on me više niti ne može iznenaditi. Njegova je ambicija i glad za pobjedom nevjerovatna. Ipak, moram reći da Messi nije jedini umjetnik u ovoj ekipi. Cijeli tim je zajednički odradio izuzetan posao, a najbolji pokazatelj je to da nismo primili gol", rekao je Luis Enrique i zaključio:

"Zadovoljan sam svime što su moji igrači napravili u ovom meču. Uspjeli smo se odbraniti, a Bayern je ekipa koja ima veliku napadačku kvalitetu i snagu. Njihovi su igrači jedva 'primirisali' našem golu. To me stvarno ispunjava ponosom. Ovo je zaista brilijantan rezultat i velika pobjeda."

Učitaj još novosti