21. 05. 2015 - 09:47
ISPOVIJEST POZNATOG FUDBALERA Kad sam se probudio, brat mi je...
907
Shares
ISPOVIJEST POZNATOG FUDBALERA Kad sam se probudio, brat mi je držao nož pod vratom

ISPOVIJEST POZNATOG FUDBALERA Kad sam se probudio, brat mi je držao nož pod vratom

21. 05. 2015 - 09:47
0
Shares

Napadač Tottenhama Emmanuel Adebayor za kroz svoju karijeru promijenio mnogo klubova, a i dosta toga mu se desilo u privatnom životu.

Nakon što je preživio oružani napad dok je nastupao za reprezentaciju Toga, u proteklom periodu se intenzivno nastavio sukobljavati sa, ni manje ni više svojom braćom, a rat se obično vrši preko Facebooka.

Adebayoru je ovo već treći puta da se obračunava s porodicom preko Facebooka.

Prvo je optužio brata da mu je ukrao dres pokojnog Marc-Vivien Foea i potpisani dres Zinedinea Zidana iz vremena kad je ovaj igrao za Real.

No, ovo što je sad objavio o braći Koli i Peteru (koji je preminuo) prelazi sve granice. Naime, Emmanuel je u svom statusu opisao kako su mu njih dvojica stavili nož pod grlo dok je spavao kako bi od njega silom iznudili novac.

- Jednom sam odspavao nakon treninga i kad sam se probudio nož je bio na mom grlu, a pokraj mene Kola i Peter. Obojica su divljali i vikali da trošim njihovo vrijeme te zahtijevali novac. Rekao sam im da me ubiju ako je to jedino rješenje njihovih problema pa su maknuli nož.... Nekoliko dana kasnije ostao sam s Kolom u vlastitoj kući te mu iz straha dao koliko god novaca sam uspio skupiti - kaže Adebayor u potresnoj priči.

Učitaj još novosti