25. 04. 2024 - 20:44
Jokićevom bratu dozvoljeno da dođe na narednu utakmicu Denvera...
907
Shares
Jokićevom bratu dozvoljeno da dođe na narednu utakmicu Denvera iako je šakom udario čovjeka na tribini

Jokićevom bratu dozvoljeno da dođe na narednu utakmicu Denvera iako je šakom udario čovjeka na tribini

25. 04. 2024 - 20:44
0
Shares

Strahinja Jokić, stariji brat slavnog košarkaša Denver Nuggetsa Nikole Jokića, zasada je prošao nekažnjeno nakon što je šakom udario čovjeka na tribinama tokom utakmice play-off serije protiv Los Angeles Lakersa.

NBA liga je pokrenula istragu nakon što se pojavio snimak na kojem su Jokićeva braća ušla u žestoku raspravu s jednim navijačem, a sve je preraslo u fizički sukob.

U jednom momentu, Strahinja Jokić udario je nogom i šakom navijača s kojim se raspravljao, a sve u prisustvu Nikoline supruge Natalije i kćerkice Ognjene.

Ipak, za sada je prošao bez kazne, što znači da može prisustvovati narednoj utakmici Denvera i LA Lakersa ukoliko se za to odluči, piše klix.

Istovremeno, TMZ Sports otkriva da su policajci locirali čovjeka kojeg je Strahinja Jokić udario šakom u lice, ali nije poznato da li neimenovani muškarac želi da podigne tužbu.
Nikola Jokić se još uvijek nije očitovao o svemu, a Denver trenutno vodi 2:0 u seriji protiv LA Lakersa uoči treće utakmice koja se igra u petak ujutro po našem vremenu.

Učitaj još novosti