14. 04. 2024 - 20:37
NAVIJAČI U NEVJERICI: Guardioli ključni igrač Cityja poručio...
907
Shares
NAVIJAČI U NEVJERICI: Guardioli ključni igrač Cityja poručio da ne želi igrati protiv Reala

NAVIJAČI U NEVJERICI: Guardioli ključni igrač Cityja poručio da ne želi igrati protiv Reala

14. 04. 2024 - 20:37
0
Shares

Paklen raspored nogometaši Manchester Cityja nastavljaju u srijedu kada će u revanš utakmici četvrtfinala Lige prvaka na svom Etihadu dočekati Real Madrid.

Gigant iz plavog dijela Manchestera se ovog vikenda bez mnogo problema obračunao sa slabašnim Lutonom i deklarisao je protivnika rezultatom 5:1. No, previše vremena za predah nema.

Sada je navijače Cityja ozbiljno šokirala i zabrinula vijest o tome da jedan od najvažnijih, te po mnogima ključni igrač momčadi ne želi igrati protiv Reala iduće sedmice.

Naime, Rodri se ovih dana posebno požalio na umor, zbog čega ga je trener Pep Guardiola ispoštovao i poštedio za posljednji meč u Premier ligi. Međutim, Španac je očigledno žestoko umoran jer je zatražio poštedu i za spektakl naredne srijede.

“Rodriju je trebao odmor i rekao mi je da će mu trebati i protiv Real Madrida također. Možete li vjerovati?”, poručio je Guardiola.

Kristalno jasno je da su jedno želje, a nešto sasvim drugo realnost. Stoga, ne bi trebalo biti dileme oko da će City u najvažniju utakmicu dosadašnjeg dijela sezone ući sa fantastičnim igračem sredine terena.

 

(Sportam.info)

Učitaj još novosti