21. 05. 2015 - 09:58
United i Valencia dogovorili strašan posao: Otamendi konačno...
907
Shares
United i Valencia dogovorili strašan posao: Otamendi konačno na Traffordu

Ole

United i Valencia dogovorili strašan posao: Otamendi konačno na Traffordu

21. 05. 2015 - 09:58
0
Shares

Memphis Depay je već završena priča, Jasper Cillessen se sve više pominje kao zamjena za Davida de Geu, a odbrambena linija Manchester Uniteda dobija - Nicolasa Otamendija! 

Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja da Otamendija dovedu iz Porta, Crvenim đavolima velika želja konačno će biti ispunjena.

Bar tako tvrdi argentinski list Ole, koji je javnosti u zemlji Gaučosa iznio bombastičnu vest - United je sa Valencijom postigao dogovor, potpisao preliminarni ugovor i praktično kaparisao pouzdanog reprezentativca za narednu sezonu. 

Iako nije pomenuto koliko novca je u igri, pomenuti list piše da je u pitanju pozamašna svota, a pretpostavlja se da je u pitanju suma u rasponu od 35.000.000 do 50.000.000 eura, koliko iznosi njegova otkupna klauzula! 

Ipak, ističe se da će Otamendi United tek pojačati po završetku Copa Amerike, koja startuje 11. juna, a završava se 4. jula. 

Ole je informaciju o velikom poslu Uniteda potkrijepio tvrdnjom da Otamendi ima veliku želju da nakon sjajne sezone u dresu Valencije, već ovog ljeta zaduži opremu kluba sa Teatra snova. 

Argentinskom defanzivcu, koji se podjednako dobro snalazi na pozicijama štopera i desnog beka, ugovor sa Valencijom ima do juna 2019. godine.

Učitaj još novosti