25. 05. 2015 - 19:03
Falcao se zahvalio navijačima pa odletio iz Manchestera
907
Shares
Falcao se zahvalio navijačima pa odletio iz Manchestera

Kolumbijac se vratio u Monaco

Falcao se zahvalio navijačima pa odletio iz Manchestera

25. 05. 2015 - 19:03
0
Shares

Kolumbijski napadač Radamel Falcao napustio je redove Manchester Uniteda. 

Nakon jednogodišnje posudbe Crveni vragovi su odlučili da neće otkupiti njegov ugovor, pa se igrač tako vraća u Monaco, potvrđeno je na službenim web-stranicama mančesterskog kluba.

Tokom cijele sezone Falcao je za Manchester United potpisao samo četiri gola u 29 nastupa u svim takmičenjima, što je premalo za slavni klub s Old Trafforda. 

"Falcao je vrhunski profesionalac i dobar čovjek. U svoje i i u ime svih u klubu želim mu sve najbolje u budućnosti", poručio je menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal.

A gdje će nastaviti svoju karijeru, ostaje za vidjeti. Povratak u Monaco je izvjestan, ali sumnja se da će ondje i ponovno zaigrati već se medijski najčešće spominje transfer u redove Atletico Madrida. 

falcao-instagram

Falcaova supruga, argentinska pjevačica Lorelei Taron, objavila je u međuvremenu na Instagramu fotografiju svoje obitelji s aerodroma na odlasku iz Engleske. 

Oglasio se i sam Falcao koji je na svom Instagram profilu napisao: "Želim se zahvaliti Manchester Unitedu i njegovim navijačima na svakoj riječi i gesti podrške koju su mi pružali svaku utakmicu. Nikad to neću zaboraviti". 

Učitaj još novosti