27. 05. 2015 - 16:12
"Motivirani smo i spremni za Slobodu, želimo dugoočekivani trofej"
907
Shares

MILOŠ STOJČEV:

"Motivirani smo i spremni za Slobodu, želimo dugoočekivani trofej"

27. 05. 2015 - 16:12
0
Shares

Bordo klub u subotu, u sklopu posljednje ligaške utakmice BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, dočekuje Slobodu. Uoči utakmice, sjajni veznjak, Miloš Stojčev, otkrio je za zvaničnu klupsku stranicu kako teku pripreme za subotnju utakmicu.

"Pripreme teku po planu. Nema većih promjena za razliku od ranijih utakmica. Motivirani smo i spremni. Želimo da ostvarimo novu pobjedu, kojom ćemo donijeti radost našim navijačima", kazao je Stojčev, osvrnuvši se potom na samu utakmicu protiv tuzlanske Slobode:

"Očekujem sjajnu atmosferu u režiji naših navijača, ali i nimalo laku utakmicu. Svi smo sretni što imamo priliku igrati jednu utakmicu kao što je nadolazeća u subotu, jer imamo mogućnost da na Koševo donesemo trofej koji se dugo čeka, ali smo također svjesni kvaliteta protivnika, koji će doći da ostvari što bolji rezultat."

Prema mišljenju Stojčeva, utakmicu između Sarajeva i Slobode će odlučiti kvalitet i dobra forma fudbalera Bordo kluba.

"Naši aduti su sigurno kvalitet ekipe, te naša trenutno dobra forma. Smatram da smo u prednosti, ali to moramo dokazati i opravdati na terenu, što sam siguran da ćemo i učiniti", zaključio je Stojčev.

Učitaj još novosti