22. 06. 2015 - 14:43
Bryant i Wade od sljedeće sezone u istom dresu?
907
Shares
Bryant i Wade od sljedeće sezone u istom dresu?

LAKERSI KORISTE SITUACIJU

Bryant i Wade od sljedeće sezone u istom dresu?

22. 06. 2015 - 14:43
0
Shares

Dwyane Wade i Miami Heat nalaze se u raskoraku kada je u pitanju novi ugovor, a tu situaciju će prema pisanju svih američkih relevantnijih medija iskoristiti LA Lakersi.

Wade i Kobe Bryant bi sljedeće sezone mogli nositi isti dres, i to sada već postaje realna opcija. Kratkotrajni unosni ugovor bi Lakersima, kako piše Sportklub, dao veće šanse za bolji doseg, a uz Bryanta, te nadolazeću zvijezdu Juliusa Randlea, te picka kojeg uzmu na draftu - Lakersi više ne bi bili sastav s margine NBA lige.

CBS Sports i Fox pišu da će popularni ''Jezeraši'' u Wadea uložiti maksimalne novce, odnosno ponuditi mu maksimalni kratkotrajnu ugovor, jer su svjesni da Wade i Bryant pojedinačno nemaju snage za više od 60-70 utakmica na maksimalnom nivou. S ovim potezom, Lakersi, s dva superstara i dvije mlade zvijezde - vrlo lako bi ponovo mogli biti kompetitivni u Zapadnoj konferenciji.

Isti izvori pišu da ukoliko dođe do realizacije plana, Wadeu bi pripala pozicija klasične ''dvice'', dok bi Kobe Bryant prešao na bek-šutera, ili poziciju ''tri''.

Učitaj još novosti