01. 07. 2015 - 19:19
Pet transfera skoro pa zaključenih
907
Shares
Pet transfera skoro pa zaključenih

Prelazni rokovi počinju u ponoć

Pet transfera skoro pa zaključenih

01. 07. 2015 - 19:19
0
Shares

Prelazni rokovi počinju u ponoć. Prema dosadašnjim informacijama donosimo vam neke od transfera koji su skoro pa zaključeni.

David De Gea - Manchester United

Kako sada stvari stoje sasvim sigurno je da će čuvar mreže Manchester Uniteda preći u Real Madrid. Trenutno ne postoje razlozi da ovaj transfer ne bude ostvaren. De Gea želi prelazak u klub sa Santiago Bernabea, kao i njegova porodica i prijatelji.

Toby Alderweireld - Atletico Madrid

Čelnici Tottenhama su uvjereni da će uspjeti dovesti ovog defanzivca u svoje redove. Pripremljeni ugovor  za Alderweirelda "težak" je 14 miliona funti tako da bi ovaj ugovor zadovoljiti uslove potrebne za njegov prelazak.

Fabian Delph - Aston Villa

Ovaj vezni igrač Aston Ville ima nevjerovatnu nisku otkupnu klauzulu koja iznosi 8 miliona funti i klub koji je spreman preuzeti ovog igrača je Manchester City. Ukoliko ne uspiju dovesti Kevin De Bruynea iz Wolfsburga vjerovatno će se okrenuti Fabian Delphu.

Hugo Lloris - Tottenham

Nakon što je najavljeno da De Gea prelazi u Real Madrid postavljalo se pitanje ko će zauzeti mjesto čuvara mreže "Crvenih đavola". Navodno, zamjenu za De Geu vide u Hugo Llorisu iz Tottenhama. Čelnici Tottenhama neće tako lako pustiti Llorisa ali ukoliko Manchester ponudi ugovor koji će zadovoljiti obje strane Hugo Lloris bi mogao postati novi čuvar mreže Uniteda.

Mattia Destro - Roma

West Ham je sve bliže zaključivanju ugovora i dovođenju napadača Rome. Ovaj 24-godišnjak je otvor ze pregovore i Roma traži 10 miliona funti da bi mogao preći u drugi klub. West Hem je prema posljednjim informacijama tražio Destra da dođe na posudbu sa mogučnošću zaključivanja sezonskog ugovora.

Učitaj još novosti