07. 08. 2015 - 10:39
Dvije 'Barce', jedan posao: Stiže Pedrova zamjena, Halilović...
907
Shares
Dvije 'Barce', jedan posao: Stiže Pedrova zamjena, Halilović dio paketa

SJAJNI ŠPIC USKORO NA NOU CAMPU

Dvije 'Barce', jedan posao: Stiže Pedrova zamjena, Halilović dio paketa

Germanijak.hr
07. 08. 2015 - 10:39
0
Shares

Sve je spremno za Pedrov odlazak iz Barcelone. Pitanje je vremena kada će 28-godišnji krilni napadač otići put Manchester Uniteda, a uprava katalonskog kluba već je označila i rezervirala svoje novo pojačanje.

Umjesto Pedra na Nou Camp trebao bi sletjeti Nolito. On je prva i glavna alternativa na toj poziciji, a Mundo Deportivo navodi kako su osobni detalji između igrača i Barcelone već dogovoreni. U slučaju njegovog dolaska, potpisao bi četverogodišnji ugovor tijekom kojeg bi imao trostruko veća primanja nego u Celti.

Vodstvo Barce ga planira otkupiti ovog ljeta i odmah proslijediti, odnosno vratiti Celti na posudbu do siječnja iduće godine kada bi katalonski gigant mogao registrirati svoje novo pojačanje.

Osim toga, spominje se kako bi dio ovog paketa mogao biti i Alen Halilović. Sportski direktor Blaugrane Robert Fernandez izjavio je kako klub po hitnom postupku pronalazi rješenje za 19-godišnjeg Hrvata, a skloni su opciji ostanka u Primeri ne bi li se Alenova igra u potpunosti aklimatizirala na španjolski nogomet. Najavio je i kako bi se Halilović iduće sezone trebao vratiti u klub.

Podsjetimo, suradnja krajnjeg istoka i zapada Pirenejskog poluotoka, Barcelone i Viga, nije novost. Katalonci u Celti već imaju svoju četvoricu bivših igrača – Nolita, Fontasa, Sergi Gomeza i Planasa, a pretprošle ih je sezone vodio Luis Enrique, dok im je igrom diktirao mladi Rafinha.

Ono što je Stoke City u Premiershipu, to je Celta u Primeri – 'B momčad' Barcelone.

 

Učitaj još novosti