02. 09. 2015 - 13:49
Ibišević: "Pokušat ću probiti 100 bundesligaških golova!"
907
Shares
Ibišević:

Spreman za novu sezonu!

Ibišević: "Pokušat ću probiti 100 bundesligaških golova!"

02. 09. 2015 - 13:49
0
Shares

Bh. reprezentativac, Vedad Ibišević dao je veliki intervju za časopis Bild u kojem je odgovorio na mnoga pitanja. 

Prvo i neizbježno pitanje je bilo, zašto Hertha?

"Jer Bundesliga je najbolja liga na svijetu. Htio sam tu ostati. Nakon iskustva u Hoffenheimu i Stuttgartu, htio sam u Berlin. Volim taj grad, stadion. Oba kluba tako su brzo pronašla rješenje i zadovoljan sam što je ovako ispalo", rekao je Vedad i dodao:

"Svi su me pitali zašto raskidam tako dobar ugovor koji sam imao sa Stuttgartom, ali nije mi zadovoljstvo bilo ostati na klupi. Naporno sam radio za svoju karijeru i htio sam igrati. To mi je najvažnije"

Velika očekivanja imaju od našeg reprezentativca:

"Stigao sam da budem strijelac! To je nešto čemu se najviše veselim u nogometu. Odlične sam pripreme odradio, tjelesno se jako dobro osjećam i spreman sam za izazove"

Osvrnuo se i na buduceg trenera:

"Ugodan razgovor imali smo Pal Dardai, Maicheal Preetz i ja, ali tema će ostati naša tajna."

O ciljevima...

"Iskreno, nisam si postavljao nikakve brojke kao prioritet. Prvo želim igrati i uživati u tome maksimalno jer nekoliko mjeseci nisam igrao, a što se golova tiče ne sumnjam da će ih biti. Mogu li probiti 100 bundesligaških golova? Zašto ne. Zabio sam ih 82, a ako budem zdrav, sve je moguće".

O reprezentaciji...

"Imamo tešku situaciju u skupini, ali ne odustajemo od Eura!"

Otkrio je na kraju da je izabrao broj 19 jer mu je to sretan broj. U Hoffenheimu je nosio taj broj i te je sezone zabio (2008/09) 18 golova u 17 utakmica.

Učitaj još novosti