15. 09. 2015 - 19:28
Reprezentativac BiH potpisuje za beogradski Partizan
907
Shares
Reprezentativac BiH potpisuje za beogradski Partizan

Vrabac seli u Beograd

Reprezentativac BiH potpisuje za beogradski Partizan

15. 09. 2015 - 19:28
0
Shares

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je do prije nekoliko dana učestvovao i na Eurobasketu, priključio se treninzima Partizana.

Partizan je na putu da dobije novo pojačanje ovoga ljeta i polako počne sa kompletiranjem tima za novu sezonu.

Crno-bijeli su već angažovali Petrova i Koprivicu, oko koga se juče pojavio jedan sporni detalj, koji bi trebalo da bude riješen, a danas je poznati menadžer Aleksandar Rašković na Twitteru objavio da se i reprezentativac BiH Adin Vrabac priključio treninzima crno-bijelih, piše portal Sportske.net.

Radi se o 21-godišnjem krilnom košarkašu, koji je karijeru počeo u sarajevskim Sparsima, da bi se prošle godine otisnuo u inostranstvo, u ekipu njemačkog Trira.

Bio je i na prošlom NBA draftu, ali nije dobio željeni angažman.

Na Eurobasketu, Vrabac nije imao prejterano zapaženi učinak u selekciji BiH.

U prvom kolu Grupe A protiv Poljske, Vrabac je igrao 10 minuta, upisao dva poena, dva skoka i tri asistencije.

Protiv Francuza u drugom kolu igrao je 23 minuta, bez poena, uz jedan skok i jednu asistenciju, a u onom dramatičnom meču protiv Izraela je igrao šest minuta, bez poena, uz jedan skok.

Protiv Finaca je za 15 minuta upisao tri poena, tri skoka i dvoje asistencije, a najbolji učinak imao je u duelu sa Rusima u posljednjem kolu, kada je za 19 minuta upisao osam poena, uz dva skoka i dvije asistencije.

Njegov eventualni transfer u Partizan označio bi i obnavljanje saradnje crno-bijelih i menadžera Raškovića, sa kojim je svojevremeno došlo do ''zahlađenja odnosa'' zbog ''slučaja Klobučar''.

Učitaj još novosti