09. 10. 2015 - 10:50
Totalna dominacija! Prvi intervju Jurgena Kloppa navijače...
907
Shares
Totalna dominacija! Prvi intervju Jurgena Kloppa navijače Liverpoola bacio u trans

NOVI TRENER REDSA

Totalna dominacija! Prvi intervju Jurgena Kloppa navijače Liverpoola bacio u trans

09. 10. 2015 - 10:50
0
Shares

Poruka za navijače Liverpoola? Morate prestati sumnjati te početi vjerovati... odmah, poručio je novi trener Liverpoola Jürgen Klopp.

Nijemac će preuzeti ekipu sa desetog mjesta, samo šest bodova manje od prvoplanisranog Citya što i nije prevelika razlika.

Raspored mu doduše ne ide na ruku, jer ima gostovanja Tottenhamu i Chelseaju, a kući bi trebao odigrati utakmicu protiv Southamptona.

"Moram razgovarati s navijačima o očekivanjima. Očekivanja bi mogla biti pravi problem. Nikad nije lako krenuti s ruksakom od 20 kilograma na leđima."

"Liverpoolova obitelj je malo previše nervozna i pesimistična. Stvore odličnu atmosferu, ali oni ne vjeruju. Previše se priča što je bilo prije pet, 10, 20 godina. To je lijepo, ali kao sjećanje. Imamo priliku ispisati novu priču."

"Neću reći da će ovo biti najbolja godina u historiji Liverpoola, ali ako se dogodi, proslavit ćemo. Ako ne, nastavit ćemo raditi."

"Nisam sanjar, ne želim Cristiana Ronalda ili Lionela Messija. Želim ove igrače. Donio sam takvu odluku, vrijeme je da krenemo raditi."

"Trenutno nismo najbolja momčad na svijetu, ali koga briga. Želimo to biti sutra ili neki drugi dan."

"Ovo je najveći izazov ovog trenutka u svijetu fudbala. Nikad nisam bio onaj koji je išao lakšim putem. Ovo je najinteresantniji posao na svijetu. Nije tako loše imati 12 bodova, čitam novine, mi smo samo šest bodova iza vodećeg. To je interesantno, a nitko nije sretan. Nitko nema strpljenja"; zaključio je Klopp u prvom intervjuu za službene stranice kluba.

Učitaj još novosti