11. 10. 2015 - 09:32
Nevjerica u Srbiji: Navijači traže raskid ugovora za Markovića...
907
Shares
Nevjerica u Srbiji: Navijači traže raskid ugovora za Markovića i Tošića

SPORNA TRI PRSTA

Nevjerica u Srbiji: Navijači traže raskid ugovora za Markovića i Tošića

11. 10. 2015 - 09:32
0
Shares

Duško Tošić sa tri podignuta prsta proslavio je pobjedu Srbije nad Albanijom u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo, a potom je uputio i izvinjenje. 

Potez reprezentativca Srbije zapalio je navijače Bešitaša koji ovo ne mogu da podnesu, a oni su odmah od kluba zatražili otkaz ovom igraču.

Tošić je na društvenim mrežama postavio izvinjenje i pojasnio da je to uobičajen način proslave, a podsjetio je da su isto činili Miloš Teodosić, Vlado Divac, Novak Đoković i Dejan Stanković.

 "Poslije utakmica na društvenim mrežama su se pojavili različiti komentari u vezi sa mojom proslavom, pa sam posjetio potrebu da vam se obratim. Tri prsta ne predstavljaju ni fašizam, ni rasizam, a nemaju ni religioznu poruku. Tri prsta koriste skoro svi naši sportisti da iskažu radost, ka što sam ja uradio poslije gola. Želio bih da se izvinim svima koje je moj gest povrijedio. Sve najbolje", napisao je Tošić.


Ni Lazar Marković se nije proslavio sa fotografijom koju je postavio na društvenim mrežama, a navijaci Fenerbahcea su mu i u privatnim porukama prijetili smrću, a više njih je tražilo raskid ugovora sa zvaničnim igračem Liverpoola.

Učitaj još novosti